logo

+382 67 234 188

print@profile.co.me

PVC FOLIJE

Digitalna štampa na samoljepljivoj PVC foliji je vid štampe velikog formata. Primjena ove vrste štampe nudi niz mogućnosti i široku primjenu u praksi: PVC printove možete zalijepiti na klirit, lexan, pocinčani lim, forex, staklo, vozilo, zid, i na bilo koju drugu suvu odmašćenu površinu bez prašine. Kvalitet štampe koju nudimo je visoka rezolucija, koja najviše zavisi od kvaliteta grafičkog rješenja odnosno same pripreme fajlova za digitalnu štampu. Outdoor digitalna štampa za spoljašnju upotrebu na samoljepljivoj foliji ima garanciju od 3 godine na UV zrake dok je za indoor grafiku odnosno štampu za unutrašnju upotrebu garancija do 5 godina. Štampa, u zavisnosti od primjene, može biti na sjajnoj ili mat foliji. Mat folije se najčešće koriste na reklamama koje su osvijetljene reflektorima, zbog refleksije svjetlosti. Kod nas možete naručiti digitalnu štampu na pvc-u u bilo kojoj dimenziji, pripremu možemo uraditi mi ili je Vi možete dostaviti. Montažu na terenu ćemo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira radi li se o bilbordu, lijepljenju izloga, brendiranju vozila, alpinističkoj montaži fasadne grafike, apliciranju podne grafike na pločicama, betonu, eksterijeru lokala i objekata.

Osim klasične PVC folije često je u upotrebi i prozorska grafika One-way vision, samoljepljivi je PVC materijal, ali je specijalno izrađen za aplikacije na prozorima.

Omogućava prodor svjetlosti, a vizuelna je barijera prema spoljašnjem okruženju, što znači da se sa spoljašnje strane stakla vidi aplikacija, a sa unutrašnje strane staklo je blago zatamljeno.